VOA CONSUMENTENRECHT KEURMERK


Gecertificeerd sinds 25-05-2018


Wat denken klanten van www.mttmodelshop.com over de service van deze webwinkel?

 

Gemiddelde klanten beoordeling
Algemeen (5)
Levertijd (5)
Prijs/kwaliteit (4.7)
Klantvriendelijkheid (5)
Nazorg en garantie (5)

Laatste Beoordeling

Review van Frans de Jong:

Ik wil een extra vermelding plaatsen over de nazorg deze was perfect had een model vliegtuigje besteld en dacht gezien de prijs dat er een standaard bij zou worden geleverd maar was niet zo gemaild hierover en er werd begrip getoond met als gevolg dat er gratis een standaardje werd toegestuurd dit verdiend een pluim voor de nazorg


Algemeen (5)
Levertijd (5)
Prijs/kwaliteit (5)
Klantvriendelijkheid (5)
Nazorg en garantie (5)

Bekijk hier alle beoordelingen

 

Laat hier uw beoordeling achter.

 


Meldingen

Geen meldingen bekend.

www.mttmodelshop.com

Bedrijfsnaam:     MTT Modelshop
Adres: Zwinweg 34
1761JK Anna Paulowna
Tel.nummer:  0655375997
Webshop: www.mttmodelshop.com
Contact: info@mttmodelshop.com
BTWnummer:  NL119197066B02
KvKnummer:  50199803
Whois:  www.mttmodelshop.com
Alg. Voorw.:      Bekijk hier de algemene voorwaarden
Omschrijving Webshop:   Modelauto's, modeltreinen & modelspoor, modelvliegtuigen, constructie bouwdozen, plastic modelbouw, stoommodellen, teddyberen & knuffels, houtenspeelgoed, blik speelgoed, kleuterspeelgoed en nog veel meer. Kwalitatief hoogwaardige artikelen staat bij ons voorop, omdat kwaliteit zich altijd terug betaald. Al onze leveranciers zijn met zorg geselecteerd zodat wij u de beste producten tegen gunstige prijzen kunnen bieden. MTT Modelshop onderscheidt zich door de zeer lage verzendkosten van slechts €3,95.- per bestelling ongeacht het aantal bestelde artikelen binnen Nederland. (Buitenland tarieven en onze service voorwaarden kunt u vinden onder de rubriek, klantenservice & verzending). Zie al onze voordelen in de overzichtsbalk onder de kop Onze voordelen Wij streven naar klanttevredenheid en onze filosofie is dan ook dat kwaliteit zich altijd terugbetaald. Service staat bij ons voorop en onze site is zo ontworpen dat u overzichterlijk op uw gemak en met plezier rustig kunt browsen door alle rubrieken en pagina's. Wij zijn constant bezig het assortiment uit te breiden en aan te vullen, dus kunt u op dit moment niet vinden wat u zoekt, heeft u vragen of wilt u de artikelen afhalen, neem dan gerust contact met ons op via info@mttmodelshop.com . Mtt modelshop - More Than Toys .

Een gegevens fout in dit certificaat melden?MTT Modelshop Verklaring

Hierbij verklaart,"MTT Modelshop" eigenaar van de webshop www.mttmodelshop.com het volgende,

  • Mogelijkheid tot beveiligde betaling via (https)
  • Minimaal te voldoen aan de wet Verkoop op Afstand algemene voorwaarden
  • Retour recht van 14 dagen
  • Waarborgd uw Privacy volgens de wet AVG, en zal uw gegevens (mits u akkoord bent gegaan) niet gebruiken voor andere doeleinden.
  • Indien wij als "MTT Modelshop", ons niet aan minimaal alle voorwaarden van de wet verkoop op afstand houden, accepteren we een directe schorsing en dat de redenen wordt vermeld op deze pagina in de rubriek, "Melding". Deze blijft als waarschuwing voor consumenten minimaal een jaar staan.
  • Service

  • Certificaat score in google op Tags Check
  • Schoon van dubieuze zaken op internet Check1 Check2
  • Shop vrij van malware Check
  • Tags: Modelauto's, modeltreinen & modelspoor, modelvliegtuigen, constructie bouwdozen, plastic modelbouw, stoommodellen, teddyberen & knuffels, houtenspeelgoed, blik speelgoed, kleuterspeelgoed